MENIU

Doi bărbaţi, REȚINUȚI după o șicanare în trafic! Unul dintre ei a amenințat cu pistolul un alt șofer

Amenințare cu pistolul în trafic

Doi bărbați din municipiul Huşi au fost reţinut de poliţiştii vasluieni după o șicanare în trafic. Unul dintre ei a ameninţat cu un pistolul un al șofer. Anchetatorii au stabilit că pistolul respectiv nu este unul letal, fiind confecţionat din metal şi plastic.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii huşeni au stabilit că, în data de 5 august, ora 4.30, bărbatul în vârstă de 34 de ani, din municipiul Huşi, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat în străinătate, a şicanat în trafic un alt autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani. Ulterior, bărbatul în vârstă de 34 de ani a ieşit pe geam având în mână un pistol, care a fost găsit cu ocazia percheziţiei autoturismului în cauză şi care s-a dovedit a fi un pistol neletal, confecţionat din metal şi plastic. În şicanarea din trafic, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost acroşat de un alt autoturism condus de bărbatul în vârstă de 34 de ani, din comuna Stănileşti, judeţul Vaslui”, a transmis IPJ Vaslui.  

Poliţiştii au decis reţinerea celor doi bărbaţi în vârstă de 34 de ani pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, distrugere şi  ameninţare. 
 
Totodată, bărbatul din comuna Stănileşti a fost amendat cu 1.160 de lei pentru încălcarea normelor la regimul rutier, iar bărbatul din municipiul Huşi a rămas fără permis pentru 30 de zile.