MENIU

Dodon amenință că-l va extrăda pe Rizea, după dezvăluirile de la Realitatea Plus. Rizea: N-am comis nicio ilegalitate, Dodon a reacționat corect

Dodon amenință că-l va extrăda pe Rizea, după dezvăluirile de la Realitatea Plus. Rizea: N-am comis nicio ilegalitate, Dodon a reacționat corect

Reacție de ultimă oră a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în urma dezvăluirilor făcute de Cristian Rizea în exclusivitate pentru Realitatea Plus. Dodon amenință că îl va extrăda pe Rizea dacă acesta nu are toate documentele legale. În replică, Rizea a declarat, în exlcusivitate la Realitatea Plus, că președintele moldovean a procedat corect cerând să se facă verificări, iar el nu are nicio temere, pentru că n-a comis nicio ilegalitate. 

Dodona a proimis că se fac verificări, pentru a se stabili cum a obținut cetățenia moldovenească fostul deputat, condamnat în România și stabilit acum la Chișinău, iar dacă s-a comis vreo ilegalitate, i-o va retrage. 

 

Într-o intervenție în exclusivitate la Realitatea Plus, fostul deputatul PSD devenit celebri după ce s-a autodenunțat, dezvăluind culisele statului paralel, a afirmat că solicitarea liderului de la Chișinău, de a se face verificări, i se pare perfect normală 

"Anumiți actori politici vor să mă folosească. Mă bucur că a punctat foarte bine domnul președinte Dodon și cred că a risipit toate suspiciunile. A spus corect, DACĂ s-a încălcat legea în privința obținerii cetățeniei moldovenești, ceea ce vă spun fără emoție și cu toate sinceritatea că nu s-a întâmplat, dar, prin absurd, să presupunem că se dovedește, urmează un proces, pentru că aici în Republica Moldova legea este respectată mai mutl decât în România.

Nu vreau să fiu folosit de o parte sau de alta, într-o eventuală manipulare. Legea este sfântă pentru toți. Insist și le transmit băieților din presa, credeti ca n-au fost invitat la toate televiziunile de aici? Ziaristi acoperiți din Romania, cu Ion Cristoiu cap de listă, le spun că vom continua dezvăluirile pe pagina mea de FB și la Realitatea Plus. (..) Luni, la Anca Alexandrescu, veti vedea exact (..) Sunt unii "băieți" din presă, puși de unul sau de altul dintre cei pe care i-am devoalat în episodaele "Spovedaniei lui Rizea", care normal că au interese financiare mari pentru a nu pierde robinetele de bani publici, pe spinarea românilor care-și plătesc cinstit taxe si impozite.

Nu am nicio emoție și le-am transmis smecherilor să nu se bucure degeaba, că voi merge până la capăt," a declarat Rizea, în direct la Realitatea Plus.