MENIU

Document exploziv: fuziunea dintre RADET și Elcen, în impas

<p>Gabriela Firea&nbsp;</p>
Document despre fuziunea RADET - Elcen

Nu există nicio garanție că datoria RADET către ELCEN de 1,1 miliarde de lei va fi plătită. Ba mai mult, municipalitatea nu-și asumă răspunderea. Informațiile fac parte dintr-un raport oficial pe care Realitatea TV l-a obținut în exclusivitate. Documentul contrazice, practic, declarațiile celor de la primărie.

În documentul exploziv obținut de Realitatea TV, scrie negru pe alb că Primăria Municipiului București nu își asumă responsabilitatea pentru datoriile RADET și că planul de reorganizare este în impas.

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea s-a întâlnit la 1 august cu premierul Viorica Dăncilă și i-a prezentat soluția identificată de municipalitate pentru reorganizarea ELCEN și RADET, aflate în acest moment în insolvență.

"Planul constă în transferul de activitate și active către Compania Municipală Energetică, societate înființată de Primăria Municipiului București care va avea ca obiectiv revitalizarea sistemului de termoficare din Capitală", se arată într-un document al Primăriei.

În documentul prezentat de Realitatea TV scrie că fuziunea este imposibilă, pentru că PMB trebuie să plătească datoriile istorice de peste 1 mld lei.

Opoziția acuză Primăria condusă de Gabriela Firea că, prin proiectul de fuziune, ar vrea să șteargă mascat datoriile RADET.

Mai multe articole despre:
RADET Elcen