MENIU

Doctorul i-a spus că are o boală cruntă. Ce a făcut femeia mai târziu e de Cartea Recordurilor!

O femeie care a primit veşti extrem de proaste de la medicul său a fost oprită de poliţie în timp ce dormea la volan, iar alcoolemia sa era cea mai mare măsurată vreodată la o persoană de sex feminin în Marea Britanie. Mai mult, întrebată de poliţişti unde mergea, ea le-a explicat că mergea să cumpere alcool.

Gudrun Frankish, de 48 de ani şi mama a doi copii, a bătut toate recordurile în privinţa alcoolemiei: ea a fost găsită cu 376 de mg de alcool în 100ml de sânge, limita legală fiind de 80.

Femeia, de origine islandeză, a explicat că în timpul zilei a primit de la medicul său vestea că are cancer la sân şi, speriată pentru că îşi pierduse o mătuşă recent din pricina aceleiaşi boli, a început să bea. A băut singură o sticlă întreagă de vodkă, iar poliţiştii au oprit-o când era deja inconştientă, la volan. Ea le-a explicat că mergea să mai cumpere alcool, scrie Metro.co.uk.

Frankish a explicat magistraţilor că e la prima problemă cu legea şi că îi pare extrem de rău de ceea ce s-a întâmplat. Ea a primit o pedeapsă de 4 luni de închisoare, care este suspendată pentru 12 luni.


Mai multe articole despre:
0 alcool alcoolemie gudrun frankish