MENIU

Discurs halucinant între un român și poliția din Stuttgart: „Nu mă deranjați!” Oamenii legii au fost atacați de un conațional

Scene incredibile pe aeroportul din Stuttgart, unde un român de 24 de ani a fost trezit din somn de trei agenți federali aflați în patrulare. Tânărul care se odihnea în camera de rugăciune a aeroportului  s-a arătat vădit deranjat de polițiști, motiv pentru care i-a insultat și amenințat, ba chiar i-a rănit pe doi dintre ei.

Patrula de polițiști l-a găsit pe român dormind în camera de rugăciune a aeroportului. Când l-au trezit pentru un control, acesta a reacţionat imediat agresiv la ofiţerii în uniformă: „Nu mă deranjați!”.

Conaționalul ,„abia a ieșit din închisoare”, a refuzat să se legitimeze și i-a insultat pe oamenii legii. Apoi, când a fost percheziționat, bărbatul a lovit cu pumnii și picioarele polițiștii, aceștia fiind nevoiți să-l pună la pământ și să-l încătușeze.

Individul a continuat să se comporte agresiv  pe perioada transportului la secție, i-a mușcat, zgâriat și lovit cu picioarele pe polițiști. În plus, a insultat și amenințat de mai multe ori patrula.

Pentru a-l liniști, românul de 24 de ani a fost dus la un ambulatoriu de psihiatrie. Doi polițiști au fost răniți ușor în urma acestui conflict.

Polițiștii au deschis o anchetă, românul fiind suspect de ultraj, amenințare, vătămare corporală și deținerea ilegală de stupefiante.

Sursa:  Poliția Federală Aeroport Stuttgart.

Mai multe articole despre:
Stuttgart aeroport roman camera de rugaciune