MENIU

Directorul unui centru turistic din Tulcea a fost reținut după ce l-a atacat cu toporul pe iubitul fostei soții: scene ȘOCANTE în stradă

Toporișcă - imagine cu notă sugestivă

Un director din Tulcea l-a atacat cu toporul pe noul iubit al fostei sale soții. Cei doi bărbați au ajuns la spital după ce s-au bătut în plină stradă. Șeful Centrului de Promovare Turistică Tulcea s-a ales cu dosar penal, iar victima mai depusese o plângere împotriva lui în urmă cu câteva săptămâni. 

Directorul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Tulcea este cercetat de polițiști după ce l-a atacat cu toporul pe iubitul fostei sale soții. Cei doi bărbați au început să se bată în mijlocul străzii.

Din câte se pare, bărbatul a decis să acționeze după ce și-a văzut fost soție, de care a divorțat recent, la braț cu noul iubit. Așa că n-a mai stat pe gânduri: a coborât din mașină înarmat cu o toporișcă și l-a atacat pe bărbat.

Ambii bărbați au ajuns la spital. În urma celor întâmplate, pe numele agresorului a fost înregistrat un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Se pare că noul iubit al femeii mai făcuse o plângere la poliție pentru amenințare pe numele fostului soţ al iubitei sale.

 

Mai multe articole despre:
director tulcea topor iubit fosta sotie