MENIU

Directorul Spotify șterge pe jos cu cuplul Prințul Harry - Meghan Markle: "Escroci nenorociţi!"

Foto: Profimedia

Bill Simmons, unul dintre directorii și prezentatorii celebri de pe Spotify, a făcut o declarație critică la adresa Prințului Harry și a Meghan Markle în mod public.

Directorul de la Spotify i-a numit pe Prințul Harry și Meghan Markle "escroci", la doar o zi după ce Ducii de Sussex au decis să se "despartă" de platforma de streaming. Critica lui Bill Simmons vine în urma încheierii relației cuplului regal cu platforma de streaming, care a fost considerată un acord de producție neproductiv, conform informațiilor furnizate de CNN.

 The F**king Grifters' (escroci nenorociţi- n.r.). Ăsta este podcastul pe care ar fi trebuit să îl lansăm cu ei. Trebuie să mă îmbăt într-o seară şi să spun povestea discuţiei de pe Zoom pe care am avut-o cu Harry pentru a încerca să îl ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune poveşti ale mele... La naiba cu ei! Escrocii", a spus Simmons vineri în podcastul său. 

Într-un episod al podcastului său din ianuarie 2023, Bill Simmons a lansat o altă critică la adresa prințului Harry. În emisiunea respectivă, el a pus sub semnul întrebării activitățile prințului, întrebându-se: "Cu ce se ocupă el? E una din acele situații în care te întrebi 'Care e talentul tău? De ce te ascultăm?' Deci te-ai născut într-o familie regală și ai plecat(...) nimănui nu îi pasă ce ai de zis decât dacă vorbești despre familia regală și te plângi cu privire la ei”, a afirmat el la momentul respectiv.

Conform contractului semnat între cele două părți în 2020, se prevedea o colaborare pe mai mulți ani, care implica producerea unei serii de emisiuni și programe. Cu toate acestea, în cele din urmă, s-a ajuns doar la realizarea unui singur program și a unei emisiuni speciale de sărbători.

Mai multe articole despre:
printul harry meghan markle spotify familia regala