MENIU

Directorul de la Tursib, care s-a sinucis, avea dosar penal

Directorul de la Tursib, care s-a sinucis, avea dosar penal / Foto: turnulsfatului.ro

Moartea tragică a lui Cristian Pavel pare să se elucideze încetul cu încetul. Directorul adjunct de la Tursib a fost prins, sâmbăta trecută, conducând băut la volan, pe o stradă din municipiul Sibiu. Alcoolemia indicată de aparatul etilotest a fost de peste 1 la mie. Se pare că el s-ar fi spânzurat pe parcursul zilei de marți.

Noi indicii apar în cazul morții directorului adjunct de la Tursib Sibiu. Acesta a avut probleme în trafic în Sibiu, cu câteva zile înainte să se sinucidă. Mai exact, Cristian Pavel a fost oprit în noaptea de sâmbătă spre duminică de către un echipaj de poliție, în cadrul unui control de rutină avut loc în municipiul Sibiu. Acesta a fost controlat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul surprinzător.

”A fost indentificat circulând în trafic cu o alcoolemie de 1,15 de către un echipaj de la Serviciul Rutier. A fost coperant și a mers și la spital pentru recoltarea de probe de sânge”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.

Faptul că împotriva lui s-a început urmărirea penală pentru conducere pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice pare să îl fi mâhnit foarte tare pe Cristian Pavel. Reamintim că acesta a fost găsit spânzurat în dimineața zilei de 28 ianuarie, în casa părinților săi, chiar de către soție și un prieten de al său.