MENIU

Dinți albi și sănătoși: pasta de dinți din ingrediente naturale!

 În multe părți ale lumii oamenii folosesc tot felul de metode naturale pentru a-și curăța dinții, pasta de dinți comercială este extrem de populară în majoritatea țărilor civilizate.

Însă ingredientele care se găsesc în pastele de dinți convenționale, incluzând florura de sodiu, coloranți sintetici derivați din petroleum, dar și sodă caustică sau îndulcitori artificiali, sunt în măsură să ne facă să ne gândim de două ori înainte de a le folosi. Bineînțeles, cei mai mulți dintre noi nu folosim pastă de dinți în cantități mari și majoritatea persoanelor nu o înghit în mod constant, dar puțină pastă de dinți este înghițită din când în când.

Cel mai controversat ingredient este florura de sodiu. În timp ce unii specialiști recomandă folosirea ei, alții susțin că ea este nesănătoasă. Poți alege să te speli pe dinți cu o pastă făcută din ingrediente naturale.

Pastă de dinți simplă

Ai nevoie de:

- o linguriță de bicarbonat de sodiu

- ½ linguriță sare de mare fină

- o picătură de ulei de mentă sau ulei esențial de lămâie

- câteva picături de apă

Amestecă ingredientele într-un bol mic și amestecă totul pentru a forma o pastă. Folosește-o în același mod în care ai folosi o pastă de dinți comercială.

Citește articolul integral pe Euforia.tv.

Mai multe articole despre:
pastă de dinţi ingrediente dinţi albi