MENIU

Din ce cârciumă au ieșit? Vezi cum pică roboții ca bețivii și râzi cu poftă!

Multă lume se teme de roboți și de ce ar putea face în momentul în care ar deveni mai inteligenți decât oamenii. Totuși, clipul video de mai jos ne arată că nu avem de ce să ne facem griji în această privință, cel puțin nu prea curând. 

Roboții sunt niște mașinării fascinante. În funcție de formă și de programele de inteligență artificială pe care le rulează, ei pot fi de ajutor în nenumărate situații.

Oamenii de știință de la DARPA, care au organizat o competiție de robotică, au vrut să vadă ce ar putea face roboții creați de diverși ingineri din întreaga lume. Finala a avut loc weekendul trecut, iar câștigătorii din Coreea de Sud au făcut un robot capabil să funcționeze chiar și în cele dure condiții.

Dar nu despre robotul câștigător vă vorbim în această știre, ci despre cei mai puțin ”dotați”.

Într-un clip video postat pe Youtube putem observa că mașinăriilor le lipsește simțul echilibrului. Imaginile ne-au adus aminte de spectacolele de modă în care fotomodelele încep să ”danseze” pe tocurile enorme până când se prăbușesc, dar și de persoanele care ies din barurile din Centrul Vechi când se crapă de ziuă.

Vezi clipul video care te va face să râzi cu lacrimi

Mai multe articole despre:
robot terminator cyborg