MENIU

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom: veste bună

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom, adică operatorii în telecomunicaţii au primit o veste bună pentru ele. De altfel, şi alte companii sunt avantajate.

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom au aflat că au parte de o veste foarte buna astazi la aproape o luna din momentul in care OUG 114/2018 a fost data de catre Guvernul Romaniei, ea venind de la Parlament Romaniei, scrie idevice.ro. Mai exact, un document in care se explica procedura de adoptare tacita a OUG 114/2018 spune ca procedura va avea loc abia dupa 1 februarie, cand se termina vacanta parlamentara, deci reprezentantii Digi Mobil, ai operatorilor, si ai altor industrii, vor putea incerca sa scape de ea.

Detalii despre DIGI RCS-RDS, Vodafone şi Orange

Citiţi şi:

RCS & RDS, anunţ bombă. Sunt vizaţi toţi abonaţii. Se schimbă tot!

Taxa respectivă înseamnă pentru DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom o contribuție bănească percepută de la companiile licențiate din domeniul energiei electrice, domeniul energiei electrice şi termice în cogenerare şi domeniul gazelor naturale. Aceasta este de 2% din cifra de afaceri realizată de aceste firme din activitățile licențiate. Companiile de telecomunicații vor plăti o taxă de 3%. În domeniul gazelor, Guvernul a aprobat plafonarea prețului la 68 de lei pe MWh timp de 3 ani.

Citiţi şi:

GOOGLE, amendă uriaşă

ANCOM este de partea DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom: o considera contrara legislatiei comunitare, deci probabil se va merge pe aceasta idee, mai ales ca si in domeniul bancar exista aceeasi opinie.

Mai multe articole despre:
Orange Vodafone Telekom DIGI RCS-RDS