MENIU

Dieta paleolitică: slăbeşti peste 20 de kg în mai puţin de 6 luni

Dieta paleolitică: slăbeşti peste 20 de kg în mai puţin de 6 luni

Vrei sa slabesti rapid fara ca sanatatea ta sa aiba de suferit si fara sa te confrunti cu efectul yo-yo dupa regim? Un nutritionist american, Loren Cordain, a gasit rezolvarea problemei tale: dieta paleolitica. Ti se pare ca are o denumire ciudata si te gandesti ca poate include alimente scumpe ori exotice? Daca da, te inseli!

Noi iti voi dovedi, in cele ce urmeaza, in ce consta aceasta dieta, de ce ar trebui sa o tii si ce beneficii are ea pentru organism daca nu vei renunta la ea niciodata, avand in vedere faptul ca este atat de permisiva, incat poate deveni regimul tau alimentar permanent.

Despre dieta paleolitica

Conceptul de dieta paleolitica sau, cum mai este ea cunoscuta, dieta paleo, a devenit din ce in ce mai cunoscuta in ultimii ani, fiind publicate si carti pe aceasta tema. Ca orice regim care promite ca rezolva problema greutatii excedentare, si acesta a avut sustinatori inca de la inceput, cei care au testat-o declarandu-se multumiti de rezultate.

Ei au reusit sa scape de peste 20 kg in mai putin de 6 luni! Metoda este simpla: au adoptat un regim alimentar asemanator cu cel al stramosilor nostri, care au trait acum peste 10 000 de ani. Conform studiilor, ei consumau multe proteine animale si grasimi provenite din nuci, seminte si peste.

Citeste continuarea pe divahair.ro.