MENIU

Dieta Moreno. Slăbeşte rapid şi sănătos, în patru faze simple

Dieta Moreno. Slăbeşte rapid şi sănătos, în patru faze simple

Daca vrei sa slabesti sanatos, alege aceasta dieta creata de Dr. Mike Moreno. Poate fi usor adaptata in functie de cate kilograme vrei sa slabesti.

Dieta consta in trecerea prin trei faze de slabit, plus una suplimentara pentru mentinerea noii greutati.

Ideea principala care sta la baza acestei diete este accelerarea metabolismului prin crearea unei "confuzii metabolice" ce mareste rata metabolica bazala, accelerand arderea grasimilor.

Iata care sunt regulile si principiile specifice fiecarei faze a dietei :

Faza 1 - Accelereaza (zilele 1-17)

Aceasta este etapa cea mai stricta ca si aport caloric. Cu o portie zilnica de numai 1 200 calorii, planul urmeaza regulile generale ale unei diete low carb.

In aceasta etapa trebuie sa te bazezi pe carnea slaba, lactate degresate, fructe, legume fara amidon, ceai verde si apa. In aceasta etapa se pierde mai ales apa si creste rata metabolica.

Faza 2 - Activeaza (zilele 18-34)

Aceasta etapa se concentreaza pe variatia aportului caloric de la putin la mult, in cursul a cateva zile. Aceasta tehnica previne incetinirea metabolismului si evitarea fazei de platou. Daca in primul ciclu se pierde apa, acum se accelereaza arderea grasimilor. In aceasta etapa se consuma aproximativ 1 500 calorii pe zi, scrie ele.ro.