MENIU

Dieta de o zi. Cum să scapi de 2 kilograme în 24 de ore

<p>Cinci motive ascunse din cauza cărora te &icirc;ngrași chiar dăcă nu măn&acirc;nci</p>

Te pregăteşti să pleci în vacanţă, însă kilogramele în plus încă îţi dau mari bătăi de cap. Cu ajutorul dietei de o zi, poţi da jos rapid 2 kilograme.

Dieta de o zi ajută organismul să se detoxifieze şi să ardă eficient grăsimile.

Pentru a scăpa în doar 24 de ore de 2 kilograme trebuie doar să bei un ceai din lapte de migdale şi ceai verde. Atenţie însă, această dietă nu este recomandată de mai mult de două ori pe lună.

Ceaiul minune pentru slăbit se prepară din 2 linguri de ceai verde vrac (nu folosi pliculeţe) şi 1,5 litri de lapte de migdale. Încălzeşte laptele la 60 de grade, apoi adaugă cele două linguri de ceai verde. Acoperă ceaiul şi lasă-l la infuzat 20 de minute. Strecoară lichidul şi bea câte o cană de ceai la fiecare două ore.

Ai grijă să te hidratezi foarte bine în cele 24 de ore. Este necesar să bei cel puţin 2 litri de apă deoarece acest ceai este un diuretic foarte puternic.

Pe parcursul zilei, scrie ele.roeste indicat să mănânci numai legume şi fructe şi să eviţi total grăsimile. Ceaiul din lapte de migdale şi ceai verde conţine numeroase substanţe nutritive şi îi va asigura organismului tău bună funcţionare.

Mai multe articole despre:
dietă kilograme cum slăbesc