MENIU

Dieta de o zi. Cum să scapi de 2 kilograme în 24 de ore

<p>Cinci motive ascunse din cauza cărora te &icirc;ngrași chiar dăcă nu măn&acirc;nci</p>

Te pregatesti sa pleci in vacanta, insa kilogramele in plus inca iti dau mari batai de cap. Cu ajutorul dietei de o zi, poti da jos rapid 2 kilograme.

Dieta de o zi ajuta organismul se detoxifieze si sa arda eficient grasimile.

Pentru a scapa in doar 24 de ore de 2 kilograme trebuie doar sa bei un ceai din lapte de migdale si ceai verde. Atentie insa, aceasta dieta nu este recomandata de mai mult de doua ori pe luna.

Ceaiul minune pentru slabit se prepara din 2 linguri de ceai verde vrac (nu folosi pliculete) si 1,5 litri de lapte de migdale. Incalzeste laptele la 60 de grade, apoi adauga cele doua linguri de ceai verde. Acopera ceaiul si lasa-l la infuzat 20 de minute. Strecoara lichidul si bea cate o cana de ceai la fiecare doua ore.

Ai grija sa te hidratezi foarte bine in cele 24 de ore. Este necesar sa bei cel putin 2 litri de apa deoarece acest ceai este un diuretic foarte puternic.

Pe parcursul zilei , scrie ele.ro, este indicat sa mananci numai legume si fructe si sa eviti total grasimile. Ceaiul din lapte de migdale si ceai verde contine numeroase substante nutritive si ii va asigura organismului tau buna functionare.