MENIU

Dieta cu hrișcă. Te ajuta să slăbeşti 4 kg în 2 săptămâni

Dieta cu hriscă

Dieta cu hrișcă. Ştiai că hrişca este un aliment care are multe beneficii asupra corpului? 

Dieta cu hrișcă. Pe lângă faptul că îţi detoxifică organismul, hrişca te ajută să slăbeşti şi să ţii la distanţă multe probleme de sănătate. Iata ce presupune dieta cu hrişcă, cum sa slăbeşti 4 kg în 2 săptămâni.

Întrucât îmbunătăţeşte memoria,hrişca este supranumită "alimentul creierului". Sub formă de ceai,hrişca are beneficii majore asupra sistemului respirator,iar combinaţia de frunze şi flori ajută la tratarea aterosclerozei (depuneri de colesterol şi calciu pe vasele de sânge).

Acest aliment,la mare căutare în Bucovina,nu conţine gluten şi este extrem de benefic în curele de slăbire.

Dieta cu hrișcă. Iată cum se ține dieta cu hrişcă

Pe lângă faptul că este săracă în calorii,hrişca abundă în proteine,aminoacizi,fier,magneziu,potasiu,fosfor,iod şi vitaminele B1 şi B6, scrie clickpentrufemei.ro.

Dieta cu hrișcă. În timpul curei de slăbire,poţi să consumi câtă hrişcă vrei,care se prepară astfel:seara,pune într-un bol o cană de hrişcă peste care toarnă peste un pahar şi jumătate de apă fiartă. După câteva minute,strecoară hrişca şi mai toarnă din nou aceeaşi cantitate de apă. De data aceasta,trebuie să laşi compoziţia până dimineaţă,în bolul acoperit. Poţi prepara mai multe porţii de hrişcă de seara pentru a avea a doua zi.

Hrişca se consumă fără condimente sau sare,însă poţi adăuga puţin sos de soia.

Dieta cu hrișcă. Pe parcursul zilei,trebuie să bei 1 litru de kefir (nu mai gras de 1,6% grăsime) şi să bei cel puţin 2 litri de apă. Poţi consuma,de asemenea,şi cafea,dar nu mai mult de două ceşti,fără să adaugi zahăr.

În rest,poţi consuma fructe şi legume (mere,portocale,salată de varză,legume verzi la aburi-broccoli,spanac,varză de Bruxelles,mazăre)

Ultima masă a zilei din dieta cu hrisca trebuie să se ia cu cel puţin 4 ore înainte de culcare.

Dieta cu hrișcă. Dacă ţii o cură de slăbit pe bază de hrişcă timp de 14 zile,poţi slăbi 4 kilograme,fără să te înfometezi sau să-ţi pui sănătatea în pericol.

Mai multe articole despre:
dietă