MENIU

Dieta Annei Lesko: Nu te vei îngrășa niciodata!

Dieta Annei Lesko

Dieta Annei Lesko: Vedeta a dezvaluit si care este secretul pentru un trup tras prin inel.

Dieta Annei Lesko: Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, insa multe femei o apreciaza si pentru fizicul sau de invidiat.  Pe langa mancare sanatoasa, Anna tine o dieta stricta de doua ori pe an. Și se pare ca functioneaza!

Ea a dezvaluit secretul ei, mai ales ca si Beyonce urmeaza aceleasi ponturi de doua ori pe an. Vedeta face un preparat din ingrediente naturale pe care il consuma intre 7 si 10 zile.

In perioada in care tine aceasta dieta de slabit, nu mai mananca nimic. E modul prin care ea isi detoxifica organismul.

Dieta Annei Lesko: ”E sanatate curata. Este o dieta de detoxifiere speciala pentru ficatelul nostru. Este o dieta pe care am tinut-o de-a lungul anilor. Doua linguri de miere la 300 de ml de apa, 2 linguri de zeama de lamaie, piper cayenne cat puteti rezista sau ghimber dupa gust. Intre sapte si zece zile trebuie tinuta sau minim 5. Ea exista pe net de ceva timp. Eu o stiu si am incercat-o atata timp. Şi prietenele mele au incercat-o. Chiar da rezultate. De cate ori ti se face foame sau sete bei aceasta licoare. Trebuie sa beti cam opt pahare a cate 300 ml. O prietena de a mea a slabit sapte kilograme, una patru kilograme. Nu aveti voie sa beti apa sau sa ciuguliti, nici macar o salata, nu fructe, nu cafea, nu seminte, nu nimic. De cate ori va e sete sau foame beti aceasta limonada”, a declarat Anna Lesko intr-o emisiune TV, scrie bzi.ro.

Dieta se tine de maximum doua ori pe an.

Mai multe articole despre:
dietă cură de slăbire Dieta Annei Lesko