MENIU

Dieta alcalină! Scapă de 7 kilograme, în 7 zile

Dieta alcalina este renumita in lume pentru proprietatile ei de prevenire a cancerului, dar si pentru capacitatile ei in ceea ce priveste pierderea in greutate, Victoria Beckham fiind fidela acestui regim alimentar.

Pe ce se bazeaza dieta alcalina

Alimentele sunt clasificare in doua doua categorii, in functie de efectele pe care le au asupra organismul. Alimentele pot fi formatoare de acid si alcaline. Alimentele acide genereaza indigestie acida care poate duce la mai multe afectiuni de acidoza cronica. Practic, acestea acidifiaza tesuturile din organism, fapt care “sugruma” celulele prin restrictionarea oxigenului, compromitand astfel sistemul imunitate. Acest proces poate duce la tot felul de boli de inima, la boli vasculare si la cancer.

Un mod eficient de prevenire a acestui proces este dieta alcalina, care favorizeaza o buna oxigenare a celulelor din organism. Dieta alcalina se bazeaza, in mare parte pe fructe, dar si pe seminte si fructe oleaginoase, care pot determina si pierderea in greutate. Practic, cei care incep dieta alcalina si orespecta strict pot slabi pana la sapte kilograme intr-o singura saptamana.

Citeste continuarea pe lyla.ro.