MENIU

Diana Șoșoacă propune soluția legislativă prin care parlamentarii pot naționaliza chiar săptămâna viitoare Petrom-ul: "Nu trebuie nici referendum, nimic!"

Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă a vorbit la Realitatea PLUS despre situația în care se află România în acest moment, după respingerea intrării în spațiul Schengen de către Austria. Șoșoacă vine cu o propunere prin care privatizarea Petrom ar putea fi anulată în Camera Deputaților.

"Vreau să vă spun că se poate rezolva ușor problema Petrom-ului. Subsemnata, am fost unicul parlamentar care a înțiat o inițiativa legislativă de abrogare a privatizării Petrom. A fost votată în Senat, a fost respinsă, la acest moment există toate rapoartele la Camera Deputaților. Luni, dacă tot fac parlamentarii noștri pe patrioții, această inițiativa legislativă poate fi pusă în Camera Deputaților, votată și se anulează privatizarea Petrom. Nu trebuie nici referendum, nici acțiune in Justiție, nu trebuie nimic.

Această privatizare e printr-o formă inacceptabilă nu doar la nivelul Dreptului Român ci la nivel internațional", a declarat Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

Reacția împotriva privatizării Petrom vine după ce Austria a respins intrarea României în Schengen. 

Mai multe articole despre:
Diana Sosoaca schengen austria petrom