MENIU

Dezvăluiri șocante! Un concurent de la Vocea României a omorât o femeie însărcinată

Vocea Romaniei. Bogdan Vlădău a fost eliminat marți seara din competiția de voci după o prestație care i-a dezamăgit pe antrenori. Solistul care a frânt inimile multor femei cu fizicul său ascunde însă un secret cutremurător. 

În urmă cu 15 ani, Bogdan Vlădău a ucis cu mașina o femeie însărcinată, care traversa pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în mai 2001, chiar pe trecerea din fața unui spital din București.

“În ziua de Sfinții Constantin și Elena (21 mai 2001), în jurul orei 22.30, în fața spitalului bucureștean “Bagdasar Arseni”, Bogdan Vlîdau, la volanul unui Jeep, i-a curmat viata lui S. R. Impactul a fost atât de puternic încât tânăra, care se pregatea sa fie din nou mămica, a fost aruncata mai mult de 20 de metri, fiind proiectată pe capota unui Trabant. Cercetarile expertilor de la Politia Rutiera releva faptul ca Bogdan nici macar nu a frânat înaintea accidentului si ca avea o viteza foarte mare”, se arată într-o informare făcută publică în presa la vremea respectivă.

”Mi-a iesit un copil in faţa cu o bicicleta, l-am evitat, si exact in acel moment din partea cealalta a trecut o femeie strada, pe care nu am mai putut sa o evit. Nu era pe trecerea de pietoni, cum au scris ziarele. A fost un accident pe care nu si l-a dorit nimeni“, a declarat Vladau în presă, potrivit evzmonden.ro.

“Am incercat ani de zile sa-mi sterg, cumva, din memorie acel moment pentru ca este cel mai urat si nefast moment din viaţa mea. Am reusit parţial. imi reprosez, in continuare, treaba asta. Cred ca nu am avut curajul sa iau contact cu ei. Chiar m-a contactat fiica ei, la un moment dat, recent, pe Facebook si am vorbit un pic cu ea. Eu sper sa-si dea seama ca nu sunt monstrul care crede ea ca sunt. Iţi dai seama ca nu are cum sa ma vada ca pe un prieten, vreodata“, a mai spus Vladau.