MENIU

Dezvăluiri incredibile ale stewardeselor. 5 secrete din avion pe care pasagerii nu le știu

Nici pasagerii care călătoresc des cu avionul nu cunosc toate aceste secrete. Iată ce au dezvăluit câțiva însoțitori de zbor.

1. Multe căști, perne și alte obiecte care ți se dau în avion nu sunt spălate sau schimbate prea des

Bineînțeles că nu este cazul tuturor avioanelor, însă mulți însoțitori de zbor au confirmat că nu au văzut să fie schimbate sau spălate căștile folosite de pasageri după fiecare zbor. Așadar, cel mai bine, spun ei, ar fi să scoți din ele partea care intră în ureche, pentru a fi sigur că va fi înlocuită.

2. Dacă nu faci scandal când ești rugat să schimbi locul, ești tratat ”special”

Pasagerii car, atunci când este nevoie, acceptă politicos să schimbe locul, fără să facă scandal, sunt tratați preferențial de către unii însoțitori de zbor. ”Asta poate însemna, de exemplu, că primesc două felii de pâine în loc de una”, a spus o stewardesă, citată de mirror.co.uk.

3. Ce se întâmplă dacă bei prea mult alcool

Întrucât stewardesele sunt responsabile de pasagerii care se îmbată, în cazul în care li se pare că au băut prea mult alcool și totuși mai ceri un pahar, acesta nu va conține cantitatea normală de băutură, ci va fi umplut, în mare parte, cu sucuri sau amestecuri ce nu conțin alcool.

4. În unele avioane, recipientul în care stă apa este rareori spălat

Unele stewardese au mărturisit că îi compătimesc pe cei care consumă apă sau cafea în avion, căci în unele cazuri, apa este depozitată în recipiente care sunt spălate foarte rar.

5. Nu cere ajutorul stewardeselor în următoarea situație 

Dacă persoana de lângă tine este supraponderală și nu ai destul loc pe scaun, nu ruga stewardesele să rezolve situația. ”Ar trebui ca tu, ca pasager, să-l rogi pe cel care te deranjează să se mute. În cel mai rău caz, primești un refuz și o privire supărată. Însă, dacă facem noi acest lucru, ne putem alegere cu o plângere și chiar putem pierde locul de muncă”, a declarat o însoțitoare de zbor.

Mai multe articole despre:
zbor avion stewardese