MENIU

Dezvăluiri explozive! Viorica Dăncilă: "Este cel mai rău om pe care îl cunosc"

Mădălina Mihalache, jurnalista Realitatea TV, a oferit informații de culise despre demiterea Ancăi Alexandrescu, consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă și apropiat al lui Liviu Dragnea.

Jurnalista Realitatea TV a făcut publice mai multe lucruri necunoscte publicului, prin intermediul paginii sale de Facebook.

«"A omorât doi, vrea să-l omoare și pe-al treilea" este citatul exact al unui pesedist apropiat de Dragnea la reactivarea ei. "Este cel mai rău om pe care-l cunosc" este citatul lui Dancila, relatat de un angajat.

A mutat reporteri de pe domeniile lor, cu de la sine putere și din obedienta unor șefi, a făcut din programul celui de-al treilea om în stat un secret de stat, punea la colț miniștri și dicta cine trebuie să plece și cine să rămână în diverse instituții.

Pentru libertatea presei și sănătatea instituțiilor publice, sper sa nu mai existe vreodată o a doua Anca Alexandrescu"», a scris Mădălina Mihalache.

Citește și: Ce face Viorica Dăncilă, vineri, 31 mai! Este pentru prima dată!

CONTEXT

Premierul Viorica Dăncilă a dat-o afară din postul de consilier onorific pe Anca Alexandrescu. 

Decizia privind încetarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului în cazul Ancăi Alexandrescu a fost publicată astăzi, în Monitorul Oficial.

Anca Alexandrescu a fost numită consilier onorific al prim-ministrului în februarie 2018.

Încă de luni, premierul Viorica Dăncilă a oferit un răspuns extrem de dur cu privire la colaborarea cu apropiata lui Dragnea, Anca Alexandrescu.

"Cu Anca Alexandrescu exclus, după cum ştiţi este consilier onorific pe probleme de comunicare în cadrul aparatului primului ministru. Mâine (miercuri n.r.) o voi elibera din funcţie. Şi la partid la fel", a spus Viorica Dăncilă, în conferinţa de presă de după şedinţa CExN.

Citește și: Anunț important despre vizita Papei Francisc în România

 

.

Mai multe articole despre:
Anca Alexandrescu Viorica Dăncilă