MENIU

Dezvăluiri din anchetă: Dincă nu a avut complici. Buncărul, construit pentru viitoare victime -surse

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, dus în arestul central din Olt

Noi detalii din ancheta de la Caracal. Surse apropiate investigației au declarat pentru Realitatea TV că Gheorghe Dincă ar fi acționat singur. Anchetatorii nu au găsit probe care să dovedească faptul că ar face parte dintr-o rețea. Aceleași surse spun că suspectul în cazul tragediei din Caracal și-ar fi pregătit un buncăr pentru viitoare victime.

UPDATE. Mama Luizei a fost de acord să i se preleveze probe ADN, conform unor surse citate de Realitatea TV.  Cel mai probabil acest lucru va avea loc luni. 

Anchetatorii au ajuns la concluzia sumbră că buncărul din casa lui Gheorghe Dincă fusese construit pentru viitoarele victime. Motivul? După verificarea buncărului, experții nu au găsit ADN-ul vreunei persoane care să fi fost ascunsă acolo până acum. 

Anchetatorii i-au făcut și un profil lui Dincă - profilul unui criminal în serie. Deocamdată, nu au găsit însă probe care să demonstreze că bărbatul ar fi ucis și alte persoane în afară de Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, tinerele pe care chiar Dincă a admis că le-a ucis.

La fel de important, nu există dovezi care să arate că Dincă avea complici. Nici în ceea ce-i privește pe membrii familiei, dar nici în privința altor persoane.

Procurorii au în continuare acuzația de trafic de persoane dar nu l-au putut asocia pe Dincă cu o rețea de trafic.

Mai multe informații despre starea de sănătate a bunicului și mamei Luizei găsiți AICI

Au existat informații potrivit cărora Dincă ar fi încălcat legea în Italia. Au fost cerute informații de la autoritățile din Peninsulă. Anchetatorii din Italia au spus că Dincă nu se afla în evidențele lor.

Polițiști și jandarmi au venit, vineri, să o ridice pe mama fetei pentru că a refuzat să se prezinte, de bună voie, pentru recoltarea de noi probe biologice, în vederea analizelor ADN.

Femeia și bunicul fetei s-au împotrivit și li s-a făcut rău, iar o ambulanță a venit la fața locului. Bătrânul s-a stropit la un moment dat cu benzină și a amenințat că își dă foc. 

Bunicul și mama Luizei Melencu au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Medicii de la Craiova, acolo unde cei doi au ajuns cu o ambulanță SMURD de victime multiple, au decis ca aceștia să rămână în spital până dimineață.

Mai multe articole despre:
anchetă complici gheorghe dinca