MENIU

Dezvăluiri cutremurătoare despre crima de pe Calea Victoriei

Dezvăluiri cutremurătoare despre crima de pe Calea Victoriei

Detalii cutremurătoare despre crima de pe Calea Victorie ies la iveală. Un martor cheie care a fost audiat de Poliţie, imediat după nenorocire, a făcut dezvăluiri exclusive la Antena Stars.

Loredana Ivan avea 38 de ani, o viaţă înainte, un copil de crescut, însă totul s-a năruit într-o clipă, din cauza lui Tiberiu Radu, un bărbat pe care femeia a decis să-l părăsească. Orbit de gelozie, acesta a pus la cale un plan diabolic şi, după ce a terorizat-o o perioadă bună de timp pe care pe care se presupune că a iubit-o, cândva, a trecut la fapte. În  Joia Mare, orbit de gelozie şi furie, înarmat cu un cuţit, acesta a intrat în magazinul de pe Calea Victoriei, în care Loredana Ivan lucra, şi a început să o lovească, fără milă, cu cuţitul. Nu s-a oprit decât atunci când a fost sigur că nu mai respiră şi, liniştit, a plecat lăsând-o într-o baltă de sânge.

"Tipul a trecut, uşa magazinului era închisă. Nu au trecut trei minute şi tipul respectiv a trecut înapoi. Liniştit,  nu era murdar de sânge. Purta o geacă roşie şi, pe urmă, au văzut pozele când era imobilizat şi purta altceva. Deci s-a schimbat. Prima dată am crezut că a greşit adresa. Nu am auzit ţipete, nu aveam cum, pentru că uşa este de termopan. (...) Doamna era la baie şi când a auzit discuţia cealaltă fată, a deschis-o. Era o fată foarte bună, foarte respectuoasă, venea şi îmi lăsa banii pentru întreţinere, iar eu sau colegii mei îii lăsam chitanţa respectivă. El a mai fost pe aici, dar eu, vedeţi, nestând în fiecare zi aici, rar l-am văzut. Am înţeles că ea îi spusese să înceteze relaţia respectivă. Ştiam că are un copil de 6, 7 ani. Am auzit că a făcut reclamaţie", a declarat martorul cheie de pe Calea Victoriei, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Sursa: spynews.ro

Mai multe articole despre:
crimă magazin Victoriei