MENIU

DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ despre STRANIUL CAZ al bărbatului sfâşiat de câini! Avea un obicei îngrozitor

Încă două morţi suspecte în care sunt implicaţi câinii.

Încă două morţi suspecte în care sunt implicaţi câinii. La Bucureşti, un bărbat a murit cu mâinile sfâşiate, la Constanţa, un altul a fost găsit... decapitat. Când se va opri seria neagră a acestor morţi în dinţii fiarelor?

Un bărbat de 57 de ani, din Bucureşti, a fost găsit mort, cu mâinile sfâşiate şi zăcând într-o baltă de sânge, pe Şoseaua Chitila, în curtea depozitului de fier vechi la care lucra, scrie ziarulring.ro.

Din judeţul Constanţa, ieri, au ajuns în presa centrală ecourile unor informaţii şi imagini de acum câteva săptămâni desprinse parcă dintr-un film horror: un bărbat decapitat de câini lângă Portul Agigea.

Pentru că s-a spus că bărbatul găsit mort pe Şoseaua Chitila ar fi fost sfâşiat de nişte câini de luptă, antrenaţi să ucidă, am încercat, ieri, să aflăm câteva detalii judiciare pentru a înţelege ce s-a întâmplat de fapt.

"Într-adevăr, în cazul bărbatului din Chitila vorbim de o moarte violentă produsă prin hemoragie externă, dar din verificări, investigaţii, audieri a reieşit că cei doi câini erau ai victimei, pe care care, probabil, îi crescuse de mici. Nu sunt crotaliaţi, dar nu sunt nici câini de luptă, aşa cum s-a spus. El îi ţinea acolo ca să păzească împreună cu el depozitul de fier vechi. Problema este că obişnuia să-i bată pe aceşti câini. Cel mai probabil aşa s-a întâmplat şi în noaptea, dimineaţa respectivă (n.r. - victima a fost găsită la primele ore ale dimineţii). Noi am găsit la faţa locului biciul cu care victima obişnuia să bată câinii. Avea şi o alcoolemie destul de mare, 3 la mie, se pare. Şi, probabil, a vrut să-şi descarce supărarea pe câini. Iar câinii au reacţionat şi l-au... «executat», ca să spunem aşa", explică anchetatorii.

Mai multe articole despre:
câini bărbat sfâşiat de câini