MENIU

Dezvăluire: ”Slugile lui Dragnea de la ANAF” au falsificat documente pentru a ataca presa

Fostul șef al ANAF Gelu Diaconu acuză ANAF că a falsificat documente pentru a justifica controlul asupra redacției Rise Project.

„Slugile lui Dragnea din ANAF au falsificat documente pentru a justifica controlul redacției Rise Project, în 2017! Prezint public copia falsului!” Acest mesaj a fost postat pe facebook de fostul șef al ANAF Gelu Diaconu.

El acuză instituția pe care a condus-o că a falsificat documentul în baza căruia a fost demarat controlul la Rise Project, la scurt timp după ce jurnaliștii au dat publicității informații despre afacerile lui Dragnea din Brazilia.

Gelu Diaconu susține că a fost creată o identitate falsă, o persoană căreia i s-a atribuit funcția de contabil al Asociației Rise Project, și care condamnă plata prin drepturi de autor a persoanelor din domeniul jurnalistic, lipsite de cretivitate, care nu respectă fișa postului. Acesta a fost motivul pentru care s-a impus controlul instituției media.

În urma deconspirării acestui document, fostul șef al ANAF cere demararea cercetărilor faptelor pe care le consideră ca fiind ilegale.

Mai multe articole despre:
ANAF Liviu Dragnea rise project gelu diaconu