MENIU

Dezvăluire incredibilă despre fiul Vioricăi Dăncilă

<p>Fiul lui Dancila, angajat la Curtea de Conturi</p>
Fiul lui Dancila
<p>Fiul lui Dancila, angajat la Curtea de Conturi</p>

Fiul Vioricăi Dăncilă, angajat la Curtea de Conturi chiar în ziua în care mama sa depunea jurământul ca premier

Pe 17 ianuarie 2018, Vasilica Viorica Dăncilă era nominalizată ca premier al României, iar pe 29 ianuarie 2018 depunea jurământul ca prim ministru. Exact în aceeași zi, fiul noului premier, Victor Dăncilă, era angajat la Curtea de Conturi a României, mai exact la Autoritatea de Audit condusă din 12 octombrie 2017 de către avocatul Dan Lucian Vlădescu.

„În privința domnului Victor Dăncilă, vă comunicăm că acesta este angajatul Autorității de Audit cu contract individual de muncă pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 - 15.10.2020), având funcția de consilier I în cadrul cabinetului demnitarului", a precizat în scris, recent, Curtea de Conturi a României, pentru Puterea.

Până în 29 ianuarie 2018, fiul premierului Dăncilă a fost angajat la OMV Petrom, acolo unde tatăl său este manager regional, iar mama sa a fost angajată până în anul 2007.

Dăncilă jr. s-a făcut până acum „remarcat" doar pe rețelele sociale, atunci când a vrut să-l critice pe președintele Klaus Iohannis dar a ajuns chiar el ținta ironiilor, din cauza mesajelor agramate postate online. Victor Dăncilă este absolvent al Liceului Teoretic din Videle și al Universităţii Ecologice din București și a fost angajat al OMV Petrom.

Soția lui Victor Dăncilă este consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5. Potrivit declarației sale de avere, în ianuarie 2017, avea, impreună cu soțul ei, un apartament. O lună mai târziu a adăugat în declarație un alt apartament, plus 100.000 lei și 5.000 de euro în conturi bancare, iar în luna mai a apărut și un Volkswagen Passat.

Mai multe articole despre:
Viorica Dăncilă