MENIU

Dezvăluire făcută de medici: Sorin Oprescu își distruge singur sănătatea

Fumatul se află la baza agravării unora dintre bolile de care suferă Sorin Oprescu, spun medicii, însă fostul edil al Capitalei nu vrea să renunțe la țigări. 

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, este arestat pentru fapte de corupție și cum are probleme de sănătate este mutat între închisoare și diverse spitale, în prezent aflându-se internat la ”Institutul Păulescu”.

Din păcate, se pare că starea de sănătate precară a primarului Capitalei i se datorează chiar lui Sorin Oprescu, potrivit actualnews.ro

Chiar dacă medicii au numărat 12 astfel de afecţiuni ce i-ar putea pune viaţa în pericol fostul edil al Capitalei nu vrea în ruptul capului să renunţe la ţigări. Fumatul pare astfel să stea la baza agravării unora dintre bolile de care suferă Oprescu.

Între timp, avocatul lui Sorin Oprescu, Viorel Mocanu, a făcut o declaraţie şocantă. Acesta a spus că fostului edil îi este teamă să nu moară în închisoare, din cauza numeroaselor afecţiuni de care suferă, scrie Libertatea.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, să păstreze măsura arestului preventiv pe numele primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu. În prezent, Oprescu se află internat la "Institutul Păulescu", din Bucureşti, pentru investigaţii medicale.

Sorin Oprescu rămâne în arest pentru încă 30 de zile. Curtea de Apel Bucureşti a respins, vineri, contestaţia edilului şi a menţinut decizia de prelungire a mandatului emis în 6 septembrie, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro.

Mai multe articole despre:
Sorin Oprescu