MENIU

Dezvăluire bombă a Adrianei Săftoiu în dosarul PETROV. Ce i-a spus Traian Băsescu când l-a întrebat dacă a colaborat cu Securitatea -VIDEO

Informații bombă din dosarul lui Traian Băsescu. Apropiat al fostului președinte rupe tăcerea. Adriana Săftoiu, unul dintre consilierii fostului șef de stat, a dezvăluit faptul că l-a întrebat pe Traian Băsescu dacă a colaborat cu securitatea. S-a întâmplat chiar în anii în care Traian Băsescu era președintele României. 

Invitată la un interviu EVZ Capital, fosta consilieră prezidențială a detaliat MOMNETUL în care l-a întrebat pe Traian Băsescu despre zvonurile privind o colaborare cu poliția politică comunistă, Securitatea.

A. SĂFTOIU: Nu cred că cei care ni l-au descoperit pe Traian Băsescu atât de vinovat, inclusiv cu dosarul de colaborator, n-au avut date sau n-au știut.
REALIZATOR: Dvs știați când ati lucrat cu el că "a dat cu subsemnatul"?
A. SĂFTOIU: Nu, Chiar l-am și întrebat
REALIZATOR: l-ați întrebat?
A. SĂFTOIU: Poate că n-am știut eu să pun întrebarea.
REALIZATOR: Și ce l-ați întrebat?
A. SĂFTOIU: L-am întrebat dacă are dosar și A ZIS CĂ NU.

Pe data de 23 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit că fostul președinte al României Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea, poliția politică a regimului comunist. Sentința este definitivă.

SUCCESIUNEA EVENIMENTELOR DUPĂ SENTINȚA ICCJ PÂNĂ LA EVACUAREA FOSTUULUI PREȘEDINTE DIN VILA DE PROTOCOL