MENIU

Dezbatere Ponta - Iohannis. Confruntarea de la Antena 3, refuzată

O dezbatere Ponta - Iohannis la Antena 3 nu va avea loc. Se pare că dezbaterea din această seară va avea loc la Digi24

Dezbaterea între Victor Ponta şi Klaus Iohannis s-ar putea limita la cele două episoade consumate până acum. O dezbatere între Ponta şi Iohannis la Antena 3 este, deocamdată, puţin probabilă.

Dezbatere Ponta - Iohannis. Opinii după prima dezbatere, de la Realitatea TV

Prima dezbatere Ponta - Iohannis a fost organizată de Realitatea TV, în seara zilei de marţi, 11 noiembrie. Dacă scriitorul şi jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost de părere că Klaus Iohannis a ieşit cumva în avantaj în urma dezbaterii, specialistul în comunicare politică Antonio Momoc îl consideră învingător pe Ponta.

"Imaginea în mişcare oferită de domnul Victor Ponta a fost aceea a unui elev. A venit cu hârtii multe, şi-a umplut masa de hârtii, a părut întotdeauna, cum arată raportul dintre cei doi, părea că îi dădea raportul dlui Klaus Iohannis", a opinat CTP.

"Ponta a plagiat scena din House of Cards în care îi solicită oponentului să îi ceară scuze soţiei pentru o falsă problemă. În film, congresmenul care a apelat la truc a pierdut dezbaterea pentru că oponentul a replicat că nu e moral să îşi folosească soţia. Iohannis nu a văzut serialul şi şi-a cerut scuze.", este părerea lui Momoc. Analistul politic Sebastian Lăzăroiu crede însă că Iohannis s-a descurcat onorabil, dar se putea şi mai bine. "Iohannis s-a descurcat onorabil. Dar, la câtă muniţie exista despre Ponta, putea să-l dea cu roatele în sus în primele zece minute. Am stat faţă în faţă cu Ponta cândva şi l-am văzut transpirat tot. E victima perfectă", a spus Lăzăroiu.

Dezbatere Ponta - Iohannis. Opinii după dezbaterea de la B1TV

B1TV a găzduit a doua dezbatere Ponta - Iohannis, în seara zilei de miercuri, 12 noiembrie. Momentul culminant al dezbaterii a părut a fi o discuţie despre actualul şef al statului, Traian Băsescu.

"L-am văzut pe Traian Băsescu. Aceeaşi încredere că îi prosteşte încă o dată pe români", a spus Ponta în dezbatere, insinuând că Băsescu este principalul susţinător al lui Klaus Iohannis. "Oare, domnule Ponta, i-a prostt Băsescu pe români când v-a pus premier? Pe dumneavoastră v-a pus, pe mine m-a refuzat", a replicat Iohannis.

Dezbatere Ponta - Iohannis. O posibilă confruntare la Antena 3

După dezbaterile de la Realitatea TV şi B1TV, era aşteptată şi o confruntare la Antena 3. Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, este de părere că nu va există o dezbatere la Antena 3. "Nu cred că va participa la Antena 3 şi cred că este suficient pentru că modul în care s-au stabilit cele patru dezbateri a fost mai mult impus", a declarat Săftoiu pentru B1.

Klaus Iohannis susţine astăzi o conferinţă de presă în care va anunţa, probabil, dacă va participa la dezbaterea de la Antena 3. Săftoiu declară că nu a înţeles nici până acum felul în care au fost alese Realitatea TV, RTV, B1 şi Antena 3 drept posturi reprezentative pentru găzduirea dezbaterilor dinaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a evitat să spună dacă va fi prezent la Antena 3 în seara zilei de joi, 13 noiembrie. Iohannis a spus că a primit două invitaţii, ambele pentru această seară. Se pare că dezbaterea Ponta - Iohannis din această seară va fi găzduită de postul Digi24. Pentru seara de vineri, ultima zi de campanie, Iohannis spune că nu are nicio dezbatere planificată.

Alte ştiri despre dezbaterea Iohannis - Ponta:

DEZBATERE Ponta - Iohannis. Cifrele PREMIERULUI, CONTRAZISE de INS: Nu ne-a sunat nimeni de la Guvern

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Iohannis: Vreţi preşedintele baronilor PSD?/Ponta: L-am văzut pe Băsescu!

Mai multe articole despre:
null