MENIU

DETALII UIMITOARE.Înainte de a se SINUCIDE, milionarul ILIE VONICA a vorbit la TELEFON cu 3 persoane

ILIE VONICA, cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, s-a sinucis

ILIE VONICA. Detalii uimitoare ies la iveală despre sinuciderea celui mai bogat om din Sibiu, ILIE VONICA, care ar fi dat trei telefoane înainte de a-şi pune capăt zilelor, aruncându-se de la balconul casei.

ILIE VONICA. Marți, 3 iunie, ora 11:32. Telefonul mobil al lui ILIE VONICA este apelat de o persoană din Sibiu, o cunoștință. Cei doi au discutat calm, iar ILIE VONICA a stabilit o întâlnire cu persoana respectivă pentru a doua zi. 30 de minute mai târziu doctorul își lua viața, scrie evz.ro.

”Mi-a spus să îl sun miercuri pentru a ne întâlni. «Dacă nu răspund mâine, mai încearcă și joi și ne vom întâlni atunci», mi-a mai spus. O jumătate de oră mai târziu am aflat despre tragedie”, a declarat pentru Evenimentul Zilei persoana care se numără printre ultimele care a mai discutat cu ILIE VONICA.

A urmat, tot telefonic, o discuție între ILIE VONICA și un avocat sibian, care refuză să facă orice comentariu pe această temă. Ultimul apel al celui care a fost ILIE VONICA a fost adresat fiicei acestuia. Alarmată în urma discuției, fiica a ajuns prea târziu acasă: echipajul SMURD era deja acolo.

http://www.evz.ro/inainte-de-a-se-sinucide-ilie-vonica-si-a-programat-intalnire-pentru-ziua-urmatoare.html