MENIU

Detalii revoltătoare ies la iveală în cazul accidentului din Ialomița, în care 5 persoane au murit și alte 4 rănite

Accident îngrozitor, în Ialomița

Noi detalii ies la iveală în cazul accidentului care s-a produs miercuri dimineață, pe DN2, în apropiere de localitatea Sinești, în județul Ialomița. În urma impactului, 5 persoane și-au pierdut viața și alte 4 au fost rănite și transportate la spital. 

Cinci persoane au murit și alte patru au fost rănite, în urma accidentului care s-a produs miercuri dimineață, pe DN2, în apropiere de localitatea Sinești, din județul Ialomița. 

Din primele informații, se pare că bărbatul are permis de conducere din 2018 și i-a fost suspendat de patru ori în ultimii patru ani, timp în care a strâns și zeci de amenzi pentru viteză excesivă. 

Lucian Bode, ministrul de Interne a luat atitudine în acest caz și ia în calcul înăsprirea legislației rutiere. 

”Pentru astfel de oameni care produc adevărate tragedii, a omorât patru oameni prin nerespectarea regimului de viteză și intrarea în depășire, pentru astfel de oameni sancțiunile sunt încă prea moi, prea blânde.”, a declarat Lucian Bode.

Accident ÎNGROZITOR, în Ialomița- 4 persoane au murit și 5 GRAV rănite

Un cumplit accident rutier s-a produs, miercuri dimineața, pe DN2, în apropiere de localitatea Sinești, în județul Ialomița. A fost activat planul roșu de intervenție.

În accident au fost implicate trei maşini din Buzău, Ialomița şi Dâmboviţa. Se pare că şoferul din Dâmboviţa, care se îndrepta spre Bucureşti a intrat pe contrasens, din motive încă neştiute, şi s-a izbit frontal cu maşina din Ialomiţa. Acestea au deviat şi au lovit şi autoturismul din Buzău.

În urma impactului au rezultat 9 victime, 4 persoane au decedat pe loc, iar alte 5 au fost rănite și transportate la spital, printre victime se numără și un copil, în vârstă de aproape opt ani, care a suferit o fractură la picior și a fost transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Ulterior, încă un bărbat a decedat la spital și bilanțul morților în accident a crescut la 5.

Laura Stoica a murit în același loc

Laura Stoica a murit în martie 2006, alături de iubitul ei, în urma unui accident petrecut pe același sector de drum. Ea se intorcea de la Urziceni, unde sustinuse un concert. Artista avea 39 de ani când și-a pierdut viața.