MENIU

Detalii despre vacanța lui Dragnea. Unde a plecat cu un avion privat închiriat de la sârbi

Dragnea și Irina Tănase, la Verona, orașul lui Romeo și Julieta

Liviu Dragnea ar fi plecat din țară, împreună cu Irina Tănase, în data de 2 ianuarie, cu un avion privat închiriat de la sârbi care a zburat până la Verona, orașul îndrăgostiților Romeo și Julieta.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie seara, în jurul orei 20.00, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, au declarat pentru G4Media.ro surse aeroporturare.

Potrivit acestora, Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia-Verona.

Nu e clar de ce avionul cu care a plecat Dragnea în vacanță a făcut escală la Sofia și cine plătește costurile deplasării cu avionul. Nu este clar nici dacă Verona a fost ultima destinație sau de acolo avionul a plecat spre o altă destinație.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a susținut însă pe data de 3 ianuarie, deci la o zi după ce Dragnea a părăsit România, că liderul PSD nu a plecat din țară și că "nu va pleca din țară, în mod sigur".

LOVITURĂ! Cu cine și-a petrecut Liviu Dragnea Revelionul. Fotografia care l-a dat de gol

Liviu Dragnea și Irina Tănase și-au petrecut Sărbătorile la Pelișor, Sinaia, împreună cu Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a delegat atribuţiile pentru toată luna ianuarie vicepreşedintelui Camerei, Florin Iordache.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea