MENIU

Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul crimei cu sânge rece din Argeș: ce au găsit polițiștii asupra criminalului - Informații cu puternic impact emoțional

Poliţiştii care au constatat o sinucidere n-au văzut că, la câţiva paşi, era cadavrul unei femei ucise de sinucigaş

Detalii șocante ies la iveală în cazul crimei odioase din localitatea argeșeană Bascov, care a curmat 5 vieți în doar câteva clipe și a îngrozit întreaga țară. Cinci persoane, printre care și un copil minor - toți membrii aceleiași familii - au fost ucise cu sânge rece de un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice, rudă cu victimele sale.  Bărbatul de 53 de ani a fost găsit de polițiști în gradina casei, în timp ce încerca să-și ia viața. Se pare că acesta și-ar fi premeditat faptele.

În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

În urma controlului corporal, polițiștii au gasit asupra bărbatului un spray paralizant cu care se presupune că le-ar fi dat la toți membrii familiei, din care făcea parte sora și nepoata sa. 

Detaliile care urmează sunt absolut terifiante, și asta deoarece se crede că mai apoi acesta și-ar fi lovit victimele cu ciocanul, apoi le-a înjunghiat sau decapitat.