MENIU

Detalii cumplite despre dubla crimă de la Satu Mare. Cum au fost ucise femeile i-a şocat pe anchetatori

Detalii cumplite despre dubla crimă de la Satu Mare. Cum au fost ucise femeile i-a şocat pe anchetatori

O dublă crimă a îngrozit, la începutul acestei luni, judeţul Satu Mare. Acum, judecătorii au făcut publice detalii înfiorătoare din anchetă.

Cele două femei din Bârsău au fost ucise cu bestialitate. Ele prezentau mai multe lovituri cu un corp contondent, în zona capului. Cel mai probabil, au fost luate prin surprindere, pentru că nu există urme de autoapărare.

"La faţa locului a fost găsită arma crimei, sub cadavrele victimelor, respectiv un ciocan de dimensiuni mici, având baza de 2 centimetri, iar coada acestuia a fost găsită într-o cutie de carton aflată lângă cadavrele victimelor. În urma cercetărilor, s-a constatat că, în data de 10.12.2019, numitul P.M. a pătruns, printr-o modalitate care încă nu a fost stabilită, în locuinţa victimei F.A., i-a aplicat acesteia şi victimei O.A. multiple lovituri în zona capului cu un ciocan, după care a sustras de la faţa locului suma de 3.300 euro şi suma de 900 de lei", se arată în extrasul de încheiere pronunţată de judecătorii Tribunalului Satu Mare.

Ce a urmat? VEZI pe realitateadesatumare.net.