MENIU

Destin NEMILOS. Tânărul de 20 de ani înjunghiat mortal la Iași tocmai scăpase de cancer

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre tânărul de 20 de ani ucis la un majorat, în timp ce încerca să aplaneze un conflict. Răpus de durere, tatăl băiatului a povestit că fiul său a reușit să învingă o formă gravă de cancer atunci când medicii nu îi dădeau nicio șansă. Între timp, criminalul din Iași a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Sebastian, tânărul de doar 20 de ani, a sfârșit însă într-un mod cumplit. Se distra la o petrecere când un alt tânăr care consumase alcool a provocat un scandal. Sebastian a sărit să își apere prietenii, dar a fost înjunghiat mortal în inimă şi în spate. Băiatul avea planuri de viitor și urma să plece în Marea Britanie la sora lui pentru a-și găsi un loc de muncă.

„La 14 ani a facut cancer pe coloana. Si au venit doctorii si ne-au spus ca este mort pe masa de operatie. Dupa aia ne-au anuntat ca este o eroare iar copilul si-a revenit. Dumnezeu l-a salvat. Si acum l-a omorat un boschetar”, a precizat tatal baiatului pentru Alo Iasi.

Un alt tânăr de 19 ani, de la care ar fi pornit cearta, se află în stare gravă la spital, cu 7 lovituri de cuţit. Agresorul poreclit „Casapu” a fugit după atac, însă a fost prins de polițiști la scurt timp. Nu este exclus ca tragedia să se fi întâmplat pe fondul consumului de stupefiante. O anchetă urmează să lămurească întregul caz. 

 

Mai multe articole despre:
tanar injughiat iasi cancer crima