MENIU

Deştepte foc! Ele sunt cele mai inteligente femei din zodiac

Deştepte foc! Ele sunt cele mai inteligente femei din zodiac

Inteligenta si intelepciunea sunt de dorit la o femeie mai mult decat frumusetea. Pentru ca in vreme ce aspectul fizic se schimba odata cu inaintarea in varsta, o femeie desteapta si cultivata va ramane asa toata viata ei. Iar daca cele doua calitati se imbina armonios, atunci cu siguranta ca vorbim despre femeia ideala.

Iata in ce zodii sunt nascute femeile cu cel mai mare IQ:

Varsator

Femeia nascuta in zodia Varsator are o inteligenta aparte, uimitoare chiar. Este foarte curioasa si cauta mereu sa isi satisfaca nevoia de cunoastere. E intuitiva, lucru care o va ridica mult in ochii celorlalti. Farmecul acesta vine din istetimea sa si din felul special in care este capabila sa citeasca dincolo de cuvinte. Este o persoana destul de echilibrata in discurs, dar tocmai asta tradeaza nivelul sau superior de inteligenta.

Capricorn

Prin definitie, femeia Capricorn este desteapta. Isi cultiva constant inteligenta prin studiu aprofundat, iar meritele sale sunt recunoscute la scara larga. E puternica si isi stapaneste bine emotiile, un semn in plus ca este foarte desteapta. Putini oameni din jur se pot ridica la nivelul ei, dar trebuie sa depuna efort mare pentru a intra in competitie cu ea. Stie cum sa gestioneze situatiile de criza cu mana de fier, dar care ramane feminina si delicata, scrie ele.ro.

Fecioara

Cu frumusetea si inteligenta sa, aceasta nativa manipuleaza pe oricine. Are o multime de talente si este o perfectionista aflata mereu in cautarea unor informatii care sa ii intregeasca aria de acoperire a cunostintelor sale. Are o minte stralucita, dublata de un magnetism aparte, o inteligenta sclipitoare, bazata in special pe logica. Nimic nu ii sta in cale atunci cand ii intra ceva in cap, cu atat mai mult cu cat are si un simt al pragmatismului foarte dezvoltat.