MENIU

Descoperire UIMITOARE la subsolul unei case: Proprietarului nu i-a venit să creadă

Descoperire uimitoare făcută de proprietarul unei case din Marea Britanie

Un bărbat din Marea Britanie a făcut o descoperire uimitoare în subsolul propriei case. Britanicul a găsit zeci de tuneluri subterane și camere ascunse, despre existența cărora habar nu avea, relatează Realitatea PLUS.

Bărbatul, care este dezvoltator imobiliar în orașul Sussex, se uita la fotografii vechi ale casei familiei sale, când a descoperit că după biblioteca sa există o ușă secretă.

"Raftul acesta iese foarte ușor. Acum, că am terminat, văd că sunt niște șuruburi, care trebuie scoase. Dumnezeule! Tocmai am scos tabla asta și pare să fie o intrare într-o altă cameră", afirmă bărbatul. 

Bărbatul a dat inițial de o încăpere întunecată și goală. După ce a cercetat mai bine perimetrul, a găsit un pasaj care ducea spre mai multe camere subterane.

"Camera asta este imensă, lanterna mea nu e suficientă. Acestea sunt pasaje subterane ale servitorilor. Le foloseau ca să ajungă din camerele lor în casa principală, fără să fie observați. De-a lungul timpului au fost blocate", povestește britanicul.

Casa este veche de 500 de ani. Bărbatul crede că pasajele erau folosite de servitori în anii 1800.