MENIU

Descoperire uimitoare despre ADN-ul uman: mesajul secret sau semnătura creatorului

Conform unui studiu recent, în ADN-ul uman a fost codat un mesaj secret de origine extraterestră. 

Descoperirea este una șocantă și ridică numeroase semne de întrebare cu privire la procesul de creație, dar și la manipularea genetică la care a fost supus omul de-a lungul timpului.

Studiul a fost realizat de către doi oameni de știință din Kazahstan, Vladimir I. shCherbak și Maxim A. Makukov. Cei doi specialiști, au ajuns la concluzia că ADN-ul uman deține un cod matematic complex, care nu poate fi descifrat în prezent.

Pornind de la această descoperire, se vehiculează că acest cod sau mesaj secret a fost implementat în ADN-ul uman în urmă cu câteva zeci de mii de ani, probabil de către o entitate extraterestră.

Pe de altă parte, acest cod poate fi semnătura creatorului și doar atunci când omul va ajunge la un anumit nivel al dezvoltării va putea să-l descifreze și astfel să afle adevărul despre originea sa.

Descoperirea sugerează că undeva în trecutul îndepărtat omul a suferit anumite intervenții genetice din exterior. Este posibil ca o civilizație extraterestră, să fi făcut anumite modificări în structura ADN-ului uman și atunci și-a pus semnătură pe noua creație.

Mai multe articole despre:
ADN adn uman studiu adn uman