MENIU

Descoperire șocantă la Vama Nădlac. 14 migranți turci, găsiți într-un camion încărcat cu pește

Descoperire șocantă la Vama Nădlac. 14 migranți turci, găsiți într-un camion încărcat cu pește

Un grup format din 14 migranti turci a fost descoperit de catre autoritatile de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nadlac, strainii fiind ascunsi intr-un camion care transporta peste in Olanda.

Camionul era condus de un cetatean turc, in varsta 44 ani, si era inmatriculat in Turcia. Soferul a declarat ca transporta peste pe ruta Turcia - Olanda, insa la controlul remorcii, politistii de frontiera au observat ca sigiliul vamal prezinta semne de deteriorare.

"S-a trecut la un control amanuntit, in urma caruia au fost descoperiti, ascunsi in semiremorca automarfarului, deasupra cutiilor cu peste, paisprezece cetateni straini. Persoanele au fost preluate si transportate la sediul Sectorului PF Nadlac, pentru cercetari", precizeaza, luni, un comunicat al Politiei de Frontiera Arad.

In urma primelor verificari, s-a constatat ca grupul era format din paisprezece barbati cu varste cuprinse intre 20 si 34 de ani. Ei au declarat ca doreau sa ajunga in vestul Europei, insa sunt cercetati penal tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Soferul turc este cercetat pentru trafic de migranti.

Mai multe articole despre:
vama nadlac camion peste nadlac