MENIU

Deschide ușa care ți se potrivește (test de personalitate)

Alege ușa care îți atrage cel mai mult atenția, și spre care crezi că te-ai îndrepta în realitate. Acest test ar putea revela câteva particularități ale personalității tale, care în realitate nu sunt atât de greu de descoperit.

Iată și interpretarea acestora:

1. Ești o personalitate veselă căreia îi place să nu complice lucrurile. Ești genul de om care apreciază lucrurile simple, bucurându-te la maxim de micile detalii ale vieții care nu îi lasă impresionați pe alții. Ești plin de dorința de a crea ceva bun pentru ceilalți și a-ți manifesta recunoștința față de cei care îți sunt aproape.

2. Ești curat și simplu, iar viața ta tinde să nu aibă nici un clișeu, cel puțin la nivel de dorință. Ai putea să te îndrepți cu ardoare spre o existență curată și perfectă dar nu știi exact dacă acest lucru își merită efortul. Îți este important să fii cunoscut pentru realizările tale, fiind mândru de ele și de cariera ta. Totuși, este necesar să dedici mai mult timp dezvoltării tale ca personalitate.

3. Ești cu siguranță un tip ciudat, și totuși atât de individual încât persoanele care interacționează cu tine cred că ești extrem de interesant. Ești bun la multe lucruri, o personalitate artistică care își exprimă interiorul în diverse feluri. Îți place să faci lucruri admirabile din nimic și poți oferi utilitate lucrurilor vechi sau nefolositoare. Chiar dacă ești cu capul în nori și îți place asta, este necesar să faci și aterizări periodice.

4. Ești un suflet în vârstă, întrucâtva dramatic, o fire artistică căreia îi place să se exprime prin muzică, scris sau alte forme ale artei. Totuși ești o persoană dicotomică, pe alocuri deschis și prietenos dar tot atât de închis și adânc îndepărtat de ceilalți. Pentru că ești prevăzător, ai garda sus deseori, ținând gândurile sau greutățile sigilate în interiorul tău. Chiar dacă crezi că nimeni nu te-ar înțelege în realitate, naturalizându-ți firea și partajând trăirile tale, vei simți o mare ușurare.

5. Consideri foarte important faptul de a te manifesta ca și colaborator sau sursă de sprijin major în orice situație iar fiind productiv te simți ușurat. Totuși, implicarea activă și ritmul dinamic te pot face să simți uneori necesitatea de a fi mai conștient de ceea ce se întâmplă în afara cercului tău neobosit. De aceea fă-ți timp pentru tine, când te poți autoanaliza și redescoperi pasiunile sau pur și simplu relaxează-te, deoarece viața nu constă doar în mulțimea sarcinilor care pot fi realizate pe parcursul unei zile.

6. Ești o persoană plină de încredere cu un spirit de observație deosebit. Îți place să atragi atenție asupra detaliilor, chiar dacă asta înseamnă să ai deseori un spirit critic. Te poți prezenta ca persoană prietenoasă și sociabilă în exterior, totuși ești doar TU în interior. Îți pasă foarte mult de modul cum arăți și ești văzut de ceilalți chiar dacă zona ta de confort este dezordonată. Chiar dacă ești plin de contradicții, fă-ți timp pentru a reflecta asupra lucrurilor pe care le dorești cu adevărat și priorităților tale.

7. Ești o personalitate minimalistă care are întotdeauna de făcut lucruri importante. Faptul că ești sentimental te face îngrijorat pentru bunăstarea altora, iar atunci când este necesar găsești timp pentru a-i ajuta. Familia și prietenii sunt foarte importanți pentru tine, de aceea ești gata să faci totul pentru ei. Faptul că nu-ți pui interesele proprii pe primul plan, ți-a transformat viața într-un loc confortabil și sigur, de care ești satisfăcut.

8. Personalitatea ta veselă și jucăușă îți oferă un sentiment nesfârșit al tinereții. Chiar dacă ești o persoană receptivă, ai perioade însoțite de lipsă de încredere și anxietate referitor la unele aspecte ale vieții tale. Deseori ești dezorganizat, fără a ști de unde ar trebui să începi pentru a remedia situația. Simți nevoia de a investi timp pentru a te exprima și autocunoaște. Soluția se află în oamenii din jurul tău, printre care sunt întotdeauna cei gata să te ajute.

9. Ești omul neobișnuit care face toate lucrurile să meargă bine. Îți place să ai un mod de viață simplu, fiind mulțumit cu lucrurile de bază. Sentimentul de satisfacție nu este o realizare complexă sau dificilă pentru tipul tău de personalitate. Îți place să faci ceva pentru alții chiar dacă acestea sunt doar niște mărunțișuri. Ține minte totuși că viața este minunată, iar tu trebuie să te minunezi de modul în care aceasta funcționează!

10. Ești genul de persoană care apreciază stabilitatea și integritatea la justa valoare! Ești un om demn de încredere care își găsește plăcerea în lucruri făcute cu calitate în detaliu. Ești întotdeauna conștient de ceea ce vrei pentru că ai grijă să pui lucrurile la cântar. De asemenea, apreciezi siguranța și securitatea în orice domeniu al vieții. Chiar dacă ești “pasionat” de muzică sau artă, nu ai alege niciodată să-ți faci din asta carieră. Chiar dacă uneori ești închis, nu uita că comunicarea nu este o crimă, suntem ființe sociale

sursa

Mai multe articole despre:
întrebări USA test de personalitate