MENIU

Deputatul PSD Mircia Muntean, REACŢIE FABULOASĂ după accidentul rutier de joi

Deputatul PSD Mircia Muntean, REACŢIE FABULOASĂ după accidentul rutier de joi

Deputatul PSD Mircia Muntean susţine că nu se afla la volanul autoturismului implicat în accidentul de joi seară, susţinând că a fost "un carambol" provocat de "indivizi montaţi de adversarii politici" şi că el nu era băut, iar imaginile în care recunoaşte că băuse sunt "o făcătură".

Mircia Muntean a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că nu el a condus autoturismul implicat în accidentul rutier de joi seară şi că accidentul a fost provocat de "indivizi montaţi de adversarii politici".

"La volan era şoferul meu şi acest lucru se poate vedea pe camerele de supravegere de la sala de sport din Deva sau din alte zone pe care le-am traversat. Două maşini ne-au şicanat în trafic. Indivizi montaţi de adversarii politici. S-a întâmplat din nou ca în 2012 cu câteva zile înainte de alegeri când candidam la şefia CJ Hunedoara. Cred că sunt aceiaşi indivizi. A fost un carambol. Au intrat în noi. Oamenii care spun că eram la volan sunt şi ei puşi de adversarii politici. Sunt nevinovat! N-am nimic să-mi reproşez", a afirmat Mircia Muntean.

Fostul primar susţine că joi nu a consumat băuturi alcoolice şi că va contesta alcoolemia de peste 1,00 la mie rezultată în urma analizelor.

"Nu am băut! Nu ştiu să mi se fi recoltat probe de sânge pentru alcoolemie. Poate la spital. Nu mi s-a comunicat niciun rezultat. O să le contest. Oricum, nu eu conduceam", a mai spus Mircia Muntean.