MENIU

Deputatul care nu a purtat mască la Shaormerie și a jignit Poliția a vorbit 15 minute în Parlament, în 10 ani

Irinel Ioan Stativă, unul dintre cei doi deputați care au provocat un scandal la o Shaormerie din Centrul Vechi, este un parlamentar tăcut în Casa Poporului, după cum arată site-ul Camerei Deputaților.

Deși se află la al treilea mandat de deputat, Stativă este foarte discret ca parlamentar. El nu și-a publicat niciodată un CV.  În mandatul 2006 (a înlocuit un alt deputat) – 2008, a vorbit în Parliament 3 minute și 39 de secunde.  În mandatul 2012 – 2016, a vorbit în Parliament 3 minute și 57 de secunde, iar în mandatul 2016 – 2020, a vorbit în Parliament 7 minute și 59 de secunde. În total, în 12 ani în Parlament, Ionel Stativă a vorbit timp de puțin peste 15 minute, scrie newsweek.ro.

Ioan Irinel Stativă și colegul său Adrian Solomon au fost amendați, luni noapte, într-un local unde se vindea shaorma, în Centrul Vechi al Capitalei.

Poliţia susţine, într-un comunicat, că politicienii au avut o atitudine recalcitrantă şi au folosit cuvinte jignitoare. Cei doi deputaţii PSD recunosc că au fost legitimați, dar spun că nu au avut un comportament neadecvat şi contestă faptul că ar fi fost amendaţi.

Potrivit informațiilor, cei doi deputați au intrat, în jurul orei 2.00 noaptea, într-un restaurant de tip fast-food din centrul Capitalei, o shaormerie de fapt, nepurtând mască. Deputații PSD susțin că nu purtau mască pentru că in interiorul localului nu se aflau alte persoane, cu excepția vânzătorului, care era turc și le-a explicat prin gesturi că trebuie să poarte mască.

Mai multe articole despre:
ioan stativa