MENIU

Deputat USR-PLUS, la bustul gol pe cal. Povestea pozei lui Iulian Bulai devenită virală în social-media

Iulian Bulai/arhiva foto Iulian Bulai

După ce a ajuns ținta ironiilor internauților pentru o fotografie în care apărea aproape dezbrăcat pe un cal, deputatul USR PLUS, Iulian Bulai, a explicat unde și în ce condiții a fost pozat așa.

Politicianul a spus că poza a fost făcută în luna de miere, în Malaezia, în urmă cu 8 ani, cu mult timp înainte de a fi implicat politic. A fost o ipostază surprinsă pe o plajă, în timpul unei excursii în Asia, în care deputatul s-a și căsătorit cu actuala sa soție. Sunt amintiri frumoase, a scris Iulian Bulai, care a mai povestit cum s-a cununat religios la Beijing, apoi civil în capitala Malaeziei. Fotografia în care deputatul apare pe cal a făcut înconjurul internetului și a stârnit o adevărată furtună de comentarii pe rețelele de socializare. Redăm integral postarea de pe Facebook a lui Iulian Bulai.

Explicația lui Iulian Bulai

Iulian Bulai: „Circulă o fotografie cu mine pe un cal. Nu este un fake, dar aparține sferei personale, cu mult timp înainte ca eu să fiu implicat politic. Fotografia este de acum 8 ani, uitată pe un blog personal. Iată povestea ei:

Eram îndrăgostit de o tipă. Am plecat împreună în Asia. Amândoi studenți. Ne-am hotărât să ne căsătorim religios la Beijing. Și să facem fotografii la Marele Zid Chinezesc. Am invitat la nuntă doi prieteni buni din Europa. Ei au fost nașii noștri. Ne-a ieșit. Așadar, ne-am gândit la pasul doi – am hotărât să ne căsătorim și civil.

Fiind un cuplu internațional, cea mai apropiată ambasadă în care puteam să oficiem căsătoria era cea din Kuala Lumpur, Malaezia. La 6 ore de zbor de Beijing. De data asta, fără nași invitați. De fapt, nașii au fost niște stagiari pe care i-am întâlnit pe loc, și niciodată din nou după acel moment. Ceremonia a avut loc la etajul 56 al unui zgârie-nori de lângă blocurile gemene din marele oraș.

Înainte de căsătoria civilă, am plecat într-o scurtă lună de miere în nordul Malaeziei. Acolo am fost mai multe zile la plajă. M-am dat cu parașuta și am călărit un cal. Îl chema Kemal și avea un stăpân desculț, cu zâmbet curat și larg. Asta e povestea acestei fotografii. Au trecut de atunci 8 ani. Mă bucur de fiecare dată când mă gândesc și la luna de miere, și la plimbarea cu calul pe plaja din Batu Ferringhi, lângă Georgetown, pe Insula Penang.

După 4 luni, am ajuns acasă și am avut o petrecere de nuntă ca-n povești, cu familie, prieteni de aproape și de departe, fanfară moldovenească și multă voie bună. Fără cai în peisaj. După 8 ani, ochelarii de tocilar îs puțin mai rotunzi, părul la fel de scurt, tot fără bicepși antrenați, și cu o umbră de burtă pierdută sub cămașă. Îs cu aceeași tipă și avem doi copii minunați.

Nu aveam habar atunci că urma să fiu politician și că săracul Kemal avea să ajungă vedetă la Antena 3, pe alte posturi de televiziune și pe toate rețelele de socializare.” 

Mai multe articole despre:
iulian bulai