MENIU

Deputat AUR, discurs halucinant despre inseminare: „Ascunde sub masca încurajării natalității o politică de tip neo-marxist”

Alin Coleșa / Foto Facebook

Deputatul AUR - Alin Coleșa face acuzații grave la adresa unei inițiative legislative a PSD care susține inseminarea artificială. Este o politică de tip neo-marxist, care promovează familia artificială monoparentală, susține deputatul.

Deputatul AUR Alin Coleșa susține că, prin acest proiect, se finanțează și promovează familiile monoparentale pur artificiale, iar familiile tradiționale cu mulți copii rămân sub o continuă presiune de tip financiar-social și educațional.

„Acest proiect de lege ascunde sub masca încurajării natalității o politică de tip neo-marxist prin care se încearcă promovarea familiei monoparentale total artificiale. Pe de o parte, prin politicile publice, ni se explică gravitatea sarcinilor la tinere necăsătorite pentru a căror vitare se finanțează și promovează agresiv o educație sexuală denaturată, punându-se accent pe metodele contraceptive, mai ales pe anticoncepționale care, în timp, au efecte adverse asupra fertilității femeilor. Pe de altă parte, se finanțează și promovează însămânțarea artificială.

Se finanțează și promovează familiile monoparentale pur artificiale, iar familiile tradiționale cu mulți copii rămân sub o continuă presiune de tip financiar-social și educațional. Deci, acest proiect de lege creează probleme false, promovează o natalitate de tip neomarxist și promovează familia monoparentală născută din fașă monoparentală”, a declarat Alin Coleșa în plenul Camerei Deputaților.

Deputatul se opune astfel unui proiect legislativ care sprijină femeile care apelează la inseminare artificială. El a mai declarat în fața colegilor din Camera Deputaților că educația sexuală a tinerelor este denaturată, deoarece li se explică acestora gravitatea sarcinilor și metodele de contracepție.

Mai multe articole despre:
deputat aur alin colesa proiect inseminare