MENIU

Depozit din regiunea Zaporojie, LOVIT de trupele lui Putin! Anunțul, făcut să sune ca o VICTORIE - ce adăpostea

Război Ucraina

Ministerul rus al Apărării a anunțat, miercuri, că rachete Kalibr ale forţelor sale au lovit un depozit de armament din regiunea ucraineană Zaporojie,  din sud-estul Ucrainei, unde se aflau arme furnizate de SUA şi de ţări europene.

Potrivit sursei citate, forţele ruse au distrus în cursul nopţii de marți spre miercuri 59 de ţinte militare ucrainene, printre acestea aflându-se 50 de ținte unde se găseau trupe şi patru depozite de muniţii, relatează Agerpres, care citează media internaționale.

"Hangare cu o mare cantitate de arme şi muniţii străine, livrate forţelor ucrainene de SUA şi de ţări europene, au fost distruse cu rachete de înaltă precizie Kalibr, lansate de pe mare asupra uzinei de aluminiu din Zaporojie", în sud-estul Ucrainei, a adăugat Ministerul Apărării de la Moscova.

Anunţul intervine la o zi după ce reprezentanţi din 40 de ţări s-au reunit, marţi, la baza americană Ramstein, din vestul Germaniei, la invitaţia SUA, pentru a examina modalităţile de a consolida apărarea Ucrainei.



Mai multe articole despre:
armata rusa depozit lovit armata rusa zaporojie