MENIU

Demisie surpriză la vârful companiei Facebook. Stabilitatea, spulberată

Facebook, gigantul social media condus de Mark Zuckerberg (foto), a anunțat o nouă plecare din companie.

Elliot Schrage, cel care, în calitate de șef al comunicării și al politicilor publice, a dus la un răspuns ambiguu și mediocru al rețelei sociale în scandalul despre intimitate și amestec electoral, urmează să își dea demisia din companie după un deceniu de activitate, a scris realitateafinanciara.net.

Schrage va rămâne, în continuare, consilier la Facebook, în timp ce succesorul său va fi ales și, ulterior, va asista la proiecte speciale, conform unui comunicat al gigantului social-media.

Elliot Schrage susține că nu are alte planuri imediate în afară de a “începe un nou capitol în viața sa”, se mai arată în acel comunicat.

El este cel de-al treilea executiv de nivel înalt care va părăsi Facebook în acest an, spulberând astfel o perioadă destul de îndelungată de stabilitate relativă în conducerea companiei.

Jan Koum, directorul și co-fondatorul platformei WhatsApp, și-a anunțat demisia în aprilie, în timp ce Alex Stamos, directorul de pe parte de securitate, este așteptat să plece din companie în luna august.

Citește aici mai multe detalii!

Mai multe articole despre:
demisie Facebook whatsapp Elliot Schrage