MENIU

Demisie în partidul lui Dacian Cioloș. Oana Bogdan pleacă din PLUS

Oana Bogdan, membru în Consiliul Național al PLUS, demisionează din partid, relatează g4media.ro. Numită de Dacian Cioloș ,,roata motrice din spatele partidului”, Oana Bogdan a anunțat, printr-o scrisoare transmisă membrilor PLUS, că dorește să se întoarcă la biroul ei de arhitectură din Bruxelles.

Oana Bogdan, membră în conducerea centrală a PLUS și numită de Dacian Cioloș ”roata motrice” din spatele partidului, și-a anunțat demisia din formațiunea politică printr-o scrisoare transmisă pe un grup intern de comunicare al PLUS, potrivit g4media.ro.

Fosta membră PLUS susține că se întoarce la biroul său de arhitectură din Bruxelles pentru că vrea să fie din nou liberă să scrie și să vorbească despre lucruri care ”sunt încă delicate în România” și care care putea afecta partidul, potrivit g4media.ro. 

Ea a fost în centrul unei uriașe controverse la începutul acestui an după ce a făcut mai multe afirmații referitoare la desființarea proprietății private și la renunțarea la viața de cuplu în favoarea traiului în grup.

Demisia Oanei Bogdan a fost anunțată printr-un comunicat oficial al PLUS, citat de g4media.ro:

„Oana Bogdan, membru in Biroul National PLUS, si-a dat demisia din partid. Dupa cum chiar ea a explicat intr-o scrisoare adresata membrilor Consiliului National, demisia tine de nevoia de a fi mult mai prezenta la Bruxelles, unde Oana conduce un birou de arhitectura de succes. Ultimii trei ani, dedicati Romaniei, au tinut-o departe de conducerea firmei pe care a infiintat-o. Faptul ca, astazi, Oana a ales sa se implice mai mult in proiecte care tin de arhitectura nu inseamna ca ea a abandonat sau a intors spatele PLUS. Dimpotriva. Oana si PLUS se vor regasi cat de curand in proiectul de reinnoire a Europei.”

Alte detalii pe g4media.ro