MENIU

Demisie cu scandal la TVR

Ligia Munteanu, co-prezentatoarea Telejurnalului de seară de la TVR 1, a refuzat să prezinte jurnalul de dimineață de la postul public, potrivit unui anunț pe care l-a făcut pe pagina sa de Facebook.

Începând de luni, 14 septembrie, toate jurnalele principale ale TVR 1 vor avea un singur prezentator. În urma unei recente reorganizări, de luni până joi Telejurnalul va fi prezentat de Mihai Constantin, iar în weekend de Radu Tudor.

Ligia Munteanu fiind colega de platou a lui Mihai Constantin, urma să fie mutată la jurnalul de dimineață, însă a refuzat.

Ligia Munteanu: "Au trecut cei mai frumosi 3 ani alaturi de echipa Stirilor TVR! In stanga lui Mihai Constantin la Telejurnalul de la ora 20:00 si alaturi de colegi, am trecut prin multe clipe minunate, pe care le pastrez aproape de sufletul meu. Pentru ca observ diverse articole in presa, doresc sa precizez ca NU am fost data afara din TVR! Este decizia mea de a refuza prezentarea jurnalului de dimineata, din motive extrem de obiective", a scris fosta prezentatoare a Telejurnalului TVR pe pagina sa de Facebook, scrie Pagina de Media.


Mai multe articole despre:
demisie TVR Mihai Constantin ligia munteanu