MENIU

Decizie ȘOC a instanței. Bărbatul suspectat că și-a ucis iubita, în Sinaia, a fost lăsat în libertate

Bărbatul suspectat că și-a ucis iubita, lăsat liber

Bărbatul suspectat că și-a ucis iubita în Sinaia, în urma unui conflict, a fost eliberat duminică. Procurorul de caz a decis că acesta poate fi cercetat în libertate, deși a comis mai multe infracțiuni. Pe lângă gestul de violență, el a fost prins conducând beat și fără permis.

Parchetul a decis să aștepte verdictul medicului legist, care va stabili clar cauza morţii, având în vedere că pe trupul femeii nu au fost găsite urme vizibile de violenţă, potrivit unor surse judiciare. 
Potrivit procurilor, încă nu există o dovadă a ”legăturii de cauzalitate” între lovituri și deces. 

Anchetatorul nu a ţinut însă cont nici de faptul că suspectul a condus cu permisul suspendat și după ce a consumat alcool. 

Din primele informații, relaţia dintre victimă şi agresor ar fi început de câteva săptămâni, după ce s-au cunoscut pe Facebook. Sâmbătă erau la prima întâlnire față în față. 

Scandalul dintre cei doi a izbucnit după ce cei doi au luat masa la un restaurant, în momentul în care trebuiau să se cazeze, în fața recepției. 

În timpul conflictului, femeia a fost lovită și împinsă, potrivit martorilor, căzând și rămânând inconștiență. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva. 
După ce a comis fapta, agresorul a fugit de la locul faptei, fiind prins de polițiști în oraşul Comarnic, după zeci de minute. 
Când a fost reținut, bărbatul se afla la volan, deşi avea permisul de conducere suspendat şi o alcoolemie de peste 1.40 grame la mie alcool pur în aerul expirat.

Victima avea 47 de ani, iar suspectul, un bărbat din Ploiești, are 51 de ani. Din primele informații, femeia era cunoscută cu antecedente medicale cronice. 

 

Mai multe articole despre:
crima sinaia femeia ucisa sinaia